26 kilometer op 26ste verjaardag voor F|Fort Foundation!

Alweer een half jaar geleden is Maud Reijntjes bestuurslid geworden van de F|Fort foundation; een stichting die zich inzet voor het mentale welzijn van jongvolwassenen met de diagnose kanker.

Alweer een half jaar geleden is Maud Reijntjes bestuurslid geworden van de F|Fort foundation; een stichting die zich inzet voor het mentale welzijn van jongvolwassenen met de diagnose kanker. "Hoe langer ik hier deel van uit mag maken, hoe groter het verlangen wordt om iets persoonlijks voor de stichting te betekenen." Zo ontstond dan ook het idee om een sportieve inzamelactie te doen op haar 26ste verjaardag. Het ging om een flinke uitdaging: 26 km hardlopen voor de F|Fort Foundation en hiermee geld inzamelen. "Waarom? Omdat jongvolwassenen met kanker niet zomaar een dergelijke uitdaging aan kunnen gaan." aldus Maud. Hetzelfde geldt voor het aanvragen van een hypotheek, low-key daten, of fantaseren over het starten van een gezin. Deze uitdagingen bespreek je niet zomaar met je oncoloog, daar is vaak geen ruimte voor of ervaring mee. Juist daarom is extra aandacht ontzettend belangrijk. Daar staat de F|Fort Foundation voor!


"Op mijn 26e verjaardag was het zover, ik heb een route van uiteindelijk ruim 28 kilometer (die 2,5 km extra waren onbedoeld) afgelegd door heel Amsterdam". De laatste 8 km waren zwaar, maar het enige wat haar lopende hield was haar drijfveer. "Het was uiteindelijk iedere meter waard, aangezien deze loop 1022 euro heeft opgeleverd!". Graag wil Maud alle donateurs bedanken. "Zo ontzettend gaaf om te ervaren dat deze lieve mensen zich willen inzetten voor een mooie stichting als de F|Fort Foundation"!.